Vizituam Qendrën Kulturore “Oratori” Don Bosko, ku u njohëm jo vetëm me përfaqësuesit e saj, por edhe me fëmijët dhe të rinjtë aktivë, plot talent e pasion, që frekuentojnë këtë qendër.

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë