U nënshkrua sot Marrëveshja e Bashkëpunimit mes Agjencisë Kombëtare të Rinisë #AKR dhe Fakultetit të Drejtësisë, Universiteti i Tiranës #FDUT

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë