Sot zhvilluam një takim të frytshëm me përfaqësuesin e #UNICEF në Shqipëri, z.Roberto De Bernardi, ku diskutuam mbi vijimësinë e punës së #AKR dhe çështje me interes të përbashkët.

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë