Sot vizituam Qendrën Multifunksionale në #Thumanë, ku të rinj vullnetarë nga organizata #NewVision e kanë ngritur falë pasionit dhe janë ende në hapat e tyre të para.

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë