Në “Ditën Ndërkombëtare të Librit”.

Në “Ditën Ndërkombëtare të Librit” 📗 pranë Bibliotekës #MoikomZeqo📚 ishim me znj. Arlinda Dudaj dhe të rinj të apasionuar pas leximit. 📖

📌 Shkëmbyem eksperienca mbi autorë, libra, pasazhe si dhe mbi reflektimin e të rinjve në botën e librit, përgjatë periudhës #COVID19. 😷
📌 Diskutuam mbi impaktin që kanë librat dhe sesi ka ndryshuar në botën teknologjike💻 📱që jemi sot.
sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë