Së bashku me Ministren, znj. Evis Kushi dhe Kryetarin e Bashkisë Elbasan, z. Gledian Llatja organizuam takimin prezantues të #AKR në Elbasan me pjesëmarrjen e organizatave rinore dhe të rinjve energjikë.

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë