Rozalinda i është bashkuar 🤝stafit të AKR-së për të zhvilluar praktikën mësimore nga🎓 Fakulteti i Shkencave Sociale, Universiteti i Tiranës.

👉Rozalinda i është bashkuar 🤝stafit të AKR-së për të zhvilluar praktikën mësimore nga🎓 Fakulteti i Shkencave Sociale, Universiteti i Tiranës.
📌Kjo praktikë do t’i shërbejë Rozalindës për t’u njohur më nga afër me punën e AKR-së si dhe për të zhvilluar më tej aftësitë e saj akademike dhe profesionale. 👏Suksese!
sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë