#RiniaTokNëValle, një projekt shumë i rëndësishëm midis të rinjve të Shqipërisë dhe atyre të Kosovës, u përmbyll duke përçuar trashëgiminë kulturore drejt brezit të ri.

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë