Rinia e së ardhmes, mes jetës universitare , sportit dhe vullnetarizmit”, është projekti i mbështetur nga #AKR dhe që do të zbatohet nga Federata Shqiptare e Sportit Universitar.

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë