#PonderAL, ky program i UNICEF Albania dhe i implementuar nga ICTSlab , u finalizua me sukses me shpalljen e të rinjve fitues në konkursin e kritikëve të rinj.

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë