Përfunduam trajnimin e rradhës me temë: “Vendimmarrja Rinore dhe Lidershipi”, me të rinj të Dibrës dhe Tiranës, falë nismës së ndërrmarë nga #JuniorAchievementAlbania

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë