Patëm kënaqësinë të prisnim pranë ambienteve të #AKR të rinj nga zona e Thumanës, pjesë e projektit “Rrjeti i Profesionistëve të Rinj” nga #YPN për tu njohur më nga afër me misionin dhe funksionin tonë.

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë