Panairi “Work&Study”

👉🏻Panairi “Work&Study” në ditën e tij të fundit u zhvillua në 📍Tiranë, ku shumë të rinj patën hapësira informueseℹ️ lidhur me mundësitë e studimit dhe punësimit. ➡️Në debatin🗣 e hapur “Për zhvillimin e Aftësive dhe Punësimit”, me praninë e Ministres së Arsimit dhe Sportit,Ministren e Shtetit për Standartet dhe Shërbimet, Zv.Kryetarin e Bashkisë Tiranë, Zv.Ministrin e Finanancave dhe Ekonomisë, Kryetarin e Dhomës së Tregtisë dhe industrisë Tiranë diskutuam mbi mundesitë dhe nismat që ofrohen për të rinjtë në mënyrë që të projektojnë studimet 📚apo integrimin në tregun e punës. #AKR #Rinia #WorkandSudy
sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë