Panairi “Work&Study” organizuar nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë

Panairi “Work&Study”, organizuar nga @cci_tirana ku edhe #AKR ka qënë mbështetës i këtij organizimi, u mbajt në 📍Elbasan si një mundësi mjaft e mirë për të rinjtë.🔝
➡️Së bashku me Ministren e Arsimit dhe Sportit, Kryetarin e Bashkisë Elbasan dhe Kryetarin e Dhomës së Tregtisë, u njohëm nga afër me mundësitë e studimit apo punësimit që ofrohen për të rinjtë e interesuar.🙂


sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë