Nisja e punimeve të rikonstruktimit në bibliotekën e Roskovecit

Nisin punimet 🛠për rikonstruksionin e bibliotekës📚#Roskovec, projekt i cili mbështetet nga #AKR.
Së shpejti të rinjtë dashamirës të librit 📚dhe leximit📖 në bashkinë Roskovec, do të kenë infrastrukturë të përmirësuar ✔️në të cilën do mund të kalojnë kohën e lirë.
sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë