Në #Vlorë për të vijuar diskutimet me njësitë vendore të qarkut, me përfaqësues të organizatave, si dhe me të rinj e të reja, si një qasje e re e ndërtimit të politikave tona mbi rininë.

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë