Në partneritet me #BashkiaTiranë patëm një sesion informues me 18 Gazetarët e Rinj nga Rajoni pjesë të #ShtigjeRinore2021, organizuar nga Prezenca e OSBE në Shqipëri mbështetur dhe nga #RYCO.

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë