Në parlamentin e dytë rural patëm kënaqësinë të njiheshim me të rinj simpatikë si dhe të dëgjonim idetë e tyre mbi iniciativa të ndryshme rurale!

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë