Në një takim konsultues mbi projektin #WesternBalkansYouthLab, iniciativë e financuar nga #RCC për t’i krijuar mundësi për përfshirje në vendimarrje dhe jo vetëm, rinisë nga vendet e Ballkanit Perëndimor.

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë