Në kuadër të Ditës Botërore të Shëndetit Mendor u mblodhëm në një tryezë diskutimi, organizuar nga Fondacioni Together Albania. U diskutua rreth temës “Shëndeti Mendor në një Botë Pabarazie” si dhe mbi rëndësinë e shëndetit mendor tek të rinjtë.

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë