Në kuadër të #DitaNdërkombëtareERinisë dhe për të ndërgjegjësuar të rinjtë mbi pasurinë tonë të përbashkët, ndërmorëm iniciativën për pastrimin e zonës së plazhit të Spillesë.

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë