Në finalen e Kampionatit Kombëtar të Debatit i cili përmbylli projektin ReDebate 5.1 – “Rigjallërimi i Kulturës së Ndërveprimit dhe Aktivizmit”, projekt i cili përfshiu 100 shkolla të mesme nga 61 bashkitë e vendit!

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë