Në Ditën Ndërkombëtare të Rinisë ishim mes të rinjve plot ide dhe energji, ku së bashku me përfaqësues të Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit, diskutuam mbi kontributin që duhet të japë çdo i ri në komunitetin ku jeton.

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë