Në #Cërrik, së bashku me Kryetarin e Bashkisë z. Andis Salla dhe përfaqësues të #LëvizAlbania në një aktivitet me fokus sportin tek fëmijët 🧒 dhe të rinjtë, organizuar nga Qendra për Edukim dhe Sport SKILLS.

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë