Në ambientet e #Tumo.

Në ambientet e #Tumo, zhvilluam një bashkëbisedim frymëzues me z. Gert Boshnjaku, themelues i ‘’Bussines Magazine Albania”📗, me temën “Creative Meeting”. 🗣️

➡️ Ky takim shërbeu si orientim për të rinjtë drejt inovacionit💡, start-upeve🔛🆙 dhe rrugës së suksesit në sipërmarrje. 💼
sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë