Morëm pjesë në takimet 2 ditore me fokus avancimin e bashkëpunimit rajonal në fushën e rinisë midis Shqipërisë dhe Serbisë, organizuar ngaKongresi Rinor Kombëtar

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë