Me të rinj plot energji ⚡dhe dëshirë, u angazhuam këtë fundvit duke gatuar biskota 🍪 për “Gjyshërit Tanë” 👴👵 që ndodhen në Shtëpinë e të Moshuarve në Tiranë, për t’i ëmbëlsuar sadopak në ketë vigjilje festash.

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë