Me Rean.

Me Rean, tenistja 🆒 që bën pjesë në Kombëtaren Shqiptare 🇦🇱 dhe na përfaqëson me dinjitet dhe përkushtim maksimal në çdo lojë në të cilën merr pjesë duke fituar çmime 🏆 në arenat ndërkombëtare.🌍

🥇 Go Rea 💪👏
sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë