Me Kryetaren e Bashkisë Roskovec, Znj. Majlinda Bufi, nënshkruam kontratën për rikonstruksionin e bibliotekës publike Roskovec dhe krijimin e Klubit të Librit për të rinj, financuar nga #AKR.

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë