Me drejtuesin e #OBSH në Shqipëri🇦🇱, z.Gerald Rockenschaub, ku diskutuam mbi ndikimin që COVID-19 pati në shëndetin e të rinjve si dhe në jetën sociale të tyre.

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë