Mbledhja e parë e Këshillit Kombëtar Rinor

Zhvilluam mbledhjen e parë të Këshillit Kombëtar Rinor #KKR, ku së bashku me Ministren, znj.Evis Kushi, diskutuam mbi:
📍 Prioritetet rinore;
📍 Mbarëvajtjen e punës së #AKR;
📍 Mbështetjen që do i japim organizatave rinore dhe të rinjve;

➡️ Jemi besimplotë se bashkëpunimi dhe diskutimet e frytshme do i hapin rrugë projekteve produktive.

#AKR #MASR #KKR #Rinia

https://www.instagram.com/p/CNUUke7ht92/?igshid=1gs9d36zr7qut

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë