Kënaqësi të vizitonim sot ambjentet e #ICTSLAB, një qendër multifunksionale inovacioni, e cila ka në fokus formimin dhe drejtimin e të rinjve drejt teknologjisë së informacionit dhe start-upeve. 💻

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë