#IRiuIMuajit

👉 Lolita, një sipërmarrëse e re në moshë, e cila drejton kompaninë e saj të zhvillimit ‘Koni Solution’, kompani software 👩‍💻 e cila ndërton aplikacione 📱 dhe zgjidhje teknologjike.💻

➡️ Fituese si “Gruaja e Vitit në ICT” , ajo sot rendit në portofolin e saj profesional biznese të vogla e të mesme në shtete të ndryshme të botës,🌍 duke punuar me dedikim çdo ditë.👏
📌 Motoja e saj është: Le të bëjme diferencën me inovacion.
sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë