I Riu i Muajit – Janar 2024

Elia Lika

Elia Lika është nxënëse e shkëlqyer e gjimnazit “28 Nëntori” në Shkodër. Ajo është modeli i një vajze të angazhuar në sport, aktivitete e programe sociale që dëshmon se me pasion mund të arrish të jesh i suksesshëm. Si notare e ekipit të Vllaznisë dhe pjesë e Kombëtares së Notit ajo është fituese e shumë medaljeve në Kampionatet Kombëtare dhe përfaqësuese e Shqipërisë në Kampionatin Evropian të Notit për të rinj.
Gjithashtu është fituese e shumë kompeticioneve si: fushata kundër kancerit të gjirit “Fjongo Rozë më kujton” dhe “Kampit të Financës”. Është finaliste e programit të Exchange “Yes” nga American Councils for International Education, si dhe pjesë e grupit “Çatibërësit” në Upshift 4 me projektin “Çatitë e gjelbra”.

Moto: Nëse e ëndërron, mund të arrish!

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë