Gjatë programit të #Upshift në 3️⃣ ditë intensive me 5️⃣0️⃣ të rinj nga qarku i Durrësit, ku AKR ishte pjesë e grupit të mentorëve, për të ndihmuar në gjetjen zgjidhjeve mbi problemet e tyre në komunitet dhe për të zhvilluar “Soft Skills”.

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë