Faleminderit qendrës #YouthAct që na bëri pjesë të bashkëbisedimit me të rinj e të reja, ku patëm mundësinë të flisnim për #AKR dhe angazhimin e të rinjve në politika rinore!

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë