Sot vizituam Qendrën Multifunksionale në #Thumanë, ku të rinj vullnetarë nga organizata #NewVision e kanë ngritur falë pasionit dhe janë ende në hapat e tyre të para.

en_GBEnglish (UK)
National Youth Agency