e Juli Miftarin, vajzën #cool dhe të talentuar, e cila studion për skulpturë në Universitetin e Arteve në Tiranë, duke ndjekur kështu ëndrrën dhe pasionin e saj!

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë