#AKR ju uron gëzuar Vitin e Ri 2022

#AKR ju uron gëzuar Vitin e Ri 2022 🎅, duke shpresuar që ky vit do të jetë i begatë dhe do të sjellë shëndet dhe mbarësi në çdo familje!🎄

🎁 Urojmë që ky vit i ri të na sjellë po ashtu paqe dhe dashuri, por edhe të na prijë ndaj sukseseve dhe punëve të bukura të frymëzuara nga energjia e pashtershme e të rinjve dhe të rejave!

🥂 Gëzuar 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣ ❤️

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë