8 Prill #DitaNdërkombëtareERomëve

👉🏻Në 8 prill #DitaNdërkombëtareERomëve, sëbashku me Kryetarin e Bashkisë z.ErionVeliaj dhe Nënkryetaren, znj.Anisa Ruseti, u mblodhëm për të kremtuar historinë, traditën dhe kulturën Rome në praninë e shoqerisë civile dhe të rinjve e të rejave, pjesë të komunitetit Rom.👍
▶️Kjo ditë është një mundësi për të na kujtuar detyrimet tona në mbrojtjen e të drejtave të njeriut për të riafirmuar angazhimin tonë të përbashkët 🤝për të promovuar barazinë dhe mosdiskriminimin për të gjithë komunitetin Rom në Shqipëri🇦🇱.
sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë