Trajnim nga Serbian Association for Sexual and Reproductive Rights

Trajnim nga Serbian Association for Sexual and Reproductive Rights në bashkëpunim me Qendrën Rinore të Tiranës dhe Qendrën Shqiptare për Popullsinë.

Trajnimi kishte si qëllim zhvillimin dhe aftësitë e të rinjve në lidhje me “Theatre -Based Intervention”, të orientuar në çështjet gjinore në vendin tonë dhe rajon.

Po ti që ende nuk je bërë pjesë e Shërbimit Kombëtar për Rininë, pse nuk na bashkohesh për të marrë pjesë në aktivitetet që zhvillojmë?

Në fokusin tonë është tu japim hapësira të zhvilloni pasurinë më të madhe që keni: RININË… 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *