Trajnim me çertifim “Sinapsi i Suksesit”

Trajnim me çertifim 
Mos mungoni nesër në orën 12:00, tek Qendra Rinore e Tiranës…

Truri është aseti më i rëndësishëm në qënien njerëzore. Arnita Beqiraj do t’ju demonstrojë sa e rëndësishme është pjesa emocionale, dhe si ndikon ajo në vendimarrje në jetën tonë.

Ato që deri më sot i keni quajtur vendime të rëndësishme, NUK janë vërtetë të tilla. Por cfarë janë? Zbulo më shumë në trajnimin Sinapsi i Suksesit. Për më tepër Valentini Çela do të demostrojë meditimin dhe si truri mund të shërojë çdo sëmundje.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *