Të premteve kemi “Mbrëmje Latine”, në Vlorë 

Të premteve kemi “Mbrëmje Latine”, në Vlorë 
Të presim fundjavën me kërcim, argëtim dhe lojëra!🃏🎲

E premtja kalohet më bukur vetëm te @qendra.rajonale.rinore.vlore
Ju presim në orën 17:30 🕠

⚠️Mos mungoni!!☝️
#share #latindancing #salsadancing #bachatadancing #latinnight #riniaktive #fun #moveanddance #lojeranegrup #@qendra.rajonale.rinore

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *