Të njohim vlerat e rajonit tonë dhe të kuptojmë rëndësinë e tyre.

Të njohim vlerat e rajonit tonë dhe të kuptojmë rëndësinë e tyre.

Ky ishte qëllimi i aktivitetit të fokusuar te informimi mbi vlerat që mbart Liqeni i Ohrit, përpjekjet derisa u bë pjesë e UNESCO-s, qëndrimi brenda kritereve të UNESCO-s si dhe perspektiva për të ardhmen🙌.

Falenderojmë kuratoren e Muzeut Historik të Pogradecit, zj. Froseda Angjellari, si edhe gjimnazistet e Kolegjit “Nehemia” për aktivitetin e realizuar👏.

Nisma të reja po vijnë…loading… @ Pogradec, Albania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *