Takimi midis SHKR-së dhe Qendrës Rinore Tiranë

Kur punon në grup, puna ka dhe më tepër duk.

Drejtoresha e Përgjithshme e Shërbimit Kombëtar për Rininë, bashkë me stafin e Qendrës Rinore Tiranë dhe vullnetarët tanë aktivë u mblodhën bashkë për të vendosur piketat e punës për muajt në vazhdim .

Do jemi pranë të rinjve në çdo kërkesë, ankesë, propozim dhe mendim që ata kanë, jo vetëm për t’ua përçuar zërin rinor, por për tu ndryshuar të nesërmen e çdo ditë të tyre 👏🥰🌼

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *