Takimi me nënkryetaren e Bashkisë znj.Anisa Ruseti

Në kuadër të njohjes së administratës vendore, ndarjes së eksperiencave e modeleve për të rinjtë dhe menyrës së funksionimit të një dite pune në Bashkinë e Tiranës, të rinjtë vullnetarë të Shërbimit Kombëtar Për Rininë, takuan nga afër nënkryetaren e Bashkisë , znj.Anisa Ruseti e cila zhvilloi një bisedë të ngrohtë me ta. Diskutuam për prioritet e Bashkisë së Tiranës, projekteve dhe problematikat e të rinjve, jetës së shëndetshme dhe angazhimit të tyre ne jetën social-kulturore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *