Sot vizituam Qendrën Multifunksionale në #Thumanë, ku të rinj vullnetarë nga organizata #NewVision e kanë ngritur falë pasionit dhe janë ende në hapat e tyre të para.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Agjencia Kombëtare e Rinisë