Projekti i Sky Club,grupi rinor i fokusuar te nxitja e qytetarisë aktive dhe sipërmarrjes së suksesshme te të rinjtë💡.

Startoi dje projekti i Sky Club, grupi rinor i fokusuar te nxitja e qytetarisë aktive dhe sipërmarrjes së suksesshme te të rinjtë💡.

Bashkëpunimi me World Vision për të dytin vit, vijon punën me grupet e të rinjve, për të formuar të rinj aktivë, 🙋‍♂️🙋‍♀️për t’u bërë zëri i komunitetit dhe zbatuesit e projekteve të ideuara prej tyre.

Biseda me ta, prezantimi me këtë projekt dhe qëllimi i tij, argëtimi dhe fokusi drejt projekteve të ardhshme, ishin qëndra e takimit të sotëm😊.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *