Nisma “Të rinojmë Shqipërinë” këtë herë në Tamarë

Drejtoresha e Përgjithshme e Shërbimit Kombëtar për Rininë Irsa Ruçi, së bashku me të rinjtë energjikë vizituan sot Tamarën, në kuadër të nismës “Të rinojmë Shqipërinë”.

Hiking në natyrë, sepse të rinjtë duhet ta kuptojnë se burimi i shëndetit është sporti dhe çlirimi i energjive.

Ky vend ka shpirt të begatë, se frymon me bukuri rinore; dhe buzëqeshjet e të rinjve tanë janë diellimi i Shqipërisë.

Një falënderim i veçantë edhe per Sindi Nesturin dhe Endri Ohrin, që guiduan udhëtimin tonë, duke na zbuluar shtigjet e bukurisë së të ëmblës Shqipëri.

#SherbimiKombetarperRinine
#Hikingmeterinjte
#Shqiperiajoneebukur
#TerinojmeShqiperine

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *