Në parlamentin e dytë rural patëm kënaqësinë të njiheshim me të rinj simpatikë si dhe të dëgjonim idetë e tyre mbi iniciativa të ndryshme rurale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Agjencia Kombëtare e Rinisë